Privatumo politika

Ši Privatumo politika kalba apie „Lewben group“ tvarkomus asmens duomenis. „Lewben group“ priklausančių įmonių sąrašą galite rasti šiose internetinėse svetainėse: www.lewben.com, www.lewbenwealth.com (toliau  mes, Bendrovės arba „Lewben group“).

Ši Politika yra skirta visiems asmenims, kurie naudojasi, naudojosi arbe ketina naudotis mūsų paslaugomis, taip pat netiesiogiai susijusiems asmenims (pavyzdžiui, įmonės atstovams arba kitiems darbuotojams), asmenims, kurie turi bet kokių sutartinių santykių su mumis, arba jų asmens duomenys tapo žinomi mums, taip pat visiems, kurie lankosi mūsų internetinėse svetainėse (toliau Jūs arba Klientas).

Mūsų tikslas – užtikrinti asmens duomenų apsaugą. Įgyvendindami šį tikslą mes nuosekliai laikomės Europos Sąjungos bei nacionalinių teisės aktų reikalavimų. Pagrindiniai teisės aktai, kuriuose įtvirtintos taisyklės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu yra nacionaliniai teisės aktai bei Bendrasis asmens duomenų apsaugos reglamentas (2016/679) (toliau – BDAR). BDAR yra taikomas su Europos Sąjungos piliečiais (fiziniais asmenimis) susijusių asmens duomenų tvarkymui, kurį verslo ar kitos ne asmeninės veiklos tikslais atlieka fizinis asmuo, įmonė ar kita organizacija. Šioje Politikoje pateikiama nuoroda į „ Asmens duomenis“ reiškia bet kokią informaciją, iš kurios galima nustatyti, ar kuria galima pagrįstai pasinaudoti nustatant Jūsų – kaip vieno iš aukščiau paminėtų asmenų – tapatybę (toliau – Asmens duomenys).

Politikoje pateikiamos bendros nuostatos, kaip mes tvarkome Asmens duomenis. Papildoma informacija apie Asmens duomenų tvarkymą gali būti pateikta paslaugų sutartyse ir kituose dokumentuose.

Mes užtikriname Asmens duomenų konfidencialumą pagal galiojančių teisės aktų reikalavimus ir ėmėmės tinkamų techninių ir organizacinių priemonių, skirtų apsaugoti Asmens duomenis nuo neteisėtos prieigos, atskleidimo, atsitiktinio praradimo, pakeitimo ar sunaikinimo ar kitokio neteisėto tvarkymo, įgyvendinimą.

Asmens duomenų tvarkymui mes galime pasitelkti duomenų tvarkytojus. Tokiais atvejais mes imamės reikiamų priemonių siekiant užtikrinti, kad tokie duomenų tvarkytojai Asmens duomenis tvarkytų, laikydamiesi mūsų nurodymų ir galiojančių teisės aktų bei reikalaujame įgyvendinti tinkamas Asmens duomenų saugumo priemones. Užtikriname, jog dedame visas pastangas siekdami užtikrinti esamų, būsimų ir buvusių klientų Asmens duomenų konfidencialumą ir vientisumą.

Jūsų Asmens duomenų valdytoja yra ta „ Lewben group“ įmonė, kuriai pateikėte savo Asmens duomenis dėl jus siejančių sutartinių arba ikisutartinių santykių arba kurios Paslaugomis jūs (arba juridinis asmuo, arba subjektas, kurio galutiniu tikruoju savininku esate laikomas) ketinate naudotis.

POLITIKOS TIKSLAI

Politikoje mes aprašome kaip tvarkome asmens duomenis bendradarbiaudami su visais mūsų Klientais (esamais ar buvusiais), potencialius Klientus liečiančiais klausimais, naujienlaiškių ir rinkodaros informacijos siuntimu, įdarbinimo procesais, slapukais, kurie naudojami mūsų svetainėse bei visais mūsų teisiniais įsipareigojimais, kuriuos mums nustato BDAR, bet kuris atitinkamas Duomenų apsaugos teisės aktas, taip pat bet kokie kiti galimai taikomi įstatymai ir reglamentai (įskaitant įsipareigojimus, susijusius su kovos su pinigų plovimo prevencijos procesais).

ASMENS DUOMENŲ KATEGORIJOS

Priklausomai nuo teikiamos paslaugos ar mūsų bendradarbiavimo pobūdžio mes tvarkome skirtingų kategorijų asmens duomenis. Kiekvienu atveju užtikriname, jog tvarkome tik tuos duomenis, kurie yra būtini. Pagrindinės Asmens duomenų kategorijos, įskaitant bet neapsiribojant, yra:

Tapatybės nustatymo duomenys: kaip antai vardas, pavardė, antras vardas, vardo trumpinys, asmens kodas (nacionalinis asmens kodas), nuotrauka.

Kontaktiniai duomenys: adresas (korespondencijos/gyvenamasis), telefono numeris, el. pašto adresas;

Profesiniai duomenys: duomenys apie išsilavinimą ir profesinę veiklą.

Duomenys susiję apie ryšius su juridiniais asmenimis: duomenys, kuriuos pateikiate Jūs arba kurie gaunami iš viešų registrų ar trečiosios šalies sandorio vykdymo atitinkamo juridinio asmens vardu tikslais.

Finansiniai duomenys: duomenys apie sąskaitas, turimą nuosavybę, sandorius, paskolas, pajamas, įsipareigojimus, kurie gaunami tuo metu, kai Klientas pasirenka ir jam yra teikiamos buhalterinės ar turto ir gerovės valdymo paslaugos.

Duomenys, kurie reikalingi vykdant mums taikomus atitikties reikalavimus: tokie duomenys, kurie reikalingi taikant priemones pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos srityje, pavyzdžiui, gimimo data, gimimo šalis, lytis, pilietybė, paso duomenys, nuotrauka, informacija apie politikoje dalyvaujančius asmenis.

Duomenys susiję su Jūsų dalyvavimu mūsų renginiuose: pareigos, darbovietė.

Duomenys apie autorius ir jų autorinius darbus: kūrinio pavadinimas, autorius.

Priklausomai nuo teikiamų paslaugų, mes galime tvarkyti ir kitus Jūsų asmens duomenis.

Mes esame atsakingi už Jūsų duomenų atitikimą realiai situacijai, todėl būsime dėkingi jeigu pasikeitus bet kokiems Jūsų asmens duomenims mus informuosite ir padėsite įvykdyti šią pareigą.

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI IR PAGRINDAS

Mes naudojame Jūsų pateiktą informaciją siųsdami Jums žinias apie naujausius įvykius, teikiamas paslaugas, taip pat informaciją apie bet kokius numatomus renginius, kurie gali Jus sudominti, įskaitant mokymo seminarus, meno renginius, pusryčius aktualiomis temomis bei kt. Plačiau apie Jūsų asmens duomenų naudojimą rinkodaros tikslais, galite rasti Rinkodaros privatumo politikoje.

Mes savo interneto svetainėse naudojame slapukus (angl. cookies).

Mes naudosime tuos Jūsų asmens duomenis, kuriuos Jūs pateikėte mums atsiųsdami savo gyvenimo aprašymą ar motyvacinį laišką. Jūsų pateiktus duomenis saugosime tol, kol vyks įdarbinimo procesas arba ilgesnį laikotarpį tik gavę Jūsų sutikimą saugoti Jūsų gyvenimo aprašymą Bendrovės potencialių darbuotojų duomenų bazėje.

Mes renkame informaciją, reikalingą mums vykdant veiklą, sutarčių pasirašymui ar pradedant bet kokius dalykiniu santykius su Jumis. Toks Asmens duomenų rinkimas yra būtinas, kad mes galėtume vykdyti įsipareigojimus Jums, taip pat, kad galėtume teikti paslaugas esamiems ir būsimiems Klientams. Tam tikrais atvejais, mes galime Jūsų duomenis gauti ir iš kitų šaltinių.

Teisinių prievolių vykdymas ir tapatybės nustatymas. Kai kurioms iš Bendrovių yra taikomi įsipareigojimai susiję su reikalavimais numatytais Pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos įstatyme (toliau – Įstatymas). Teikdami paslaugas mes tvarkome Asmens duomenis, siekdami įvykdyti savo įsipareigojimus dėl kovos su pinigų plovimu (KPP) ir klientų pažinimu (KYC).

DUOMENŲ TVARKYMO PAGRINDAI

Sutartis. Mūsų ir Jūsų sudaryta sutartis, kuri suteikia pagrindą tvarkyti Jūsų Asmens duomenis;

 

Sutikimas. Jūsų duotas sutikimas, kuriuo Jūs suteikėte teisę mums tvarkyti Jūsų Asmens duomenis, Jūsų sutikime nurodytais tikslais ir tik jais;

 

Teisėtas interesas. Tam tikrais atvejais tam, kad galėtume atlikti savo veikloje kylančias užduotis mes duomenis tvarkome teisėto intereso pagrindu. Prieš pradėdami tvarkyti Asmens duomenis šiuo pagrindu ir juos tvarkant, mes įsitikiname, jog teisėti interesai nedaro didelio poveikio tų žmonių teisėms ir laisvėms.

 

Teisinė prievolė. Šią prievolę mums nustato Europos Sąjungos ir nacionaliniai teisės aktai, pavyzdžiui, Įstatymas.

 

Dažniausiai Jūsų asmens duomenys mes gauname iš Jūsų, pačių duomenų subjektų, tačiau tam tikrais atvejais mes asmens duomenis galime gauti ir iš trečiųjų asmenų, pavyzdžiui, asmens duomenis mums pateikia potencialaus Kliento atstovas, kai mes pasirašome įvairias sutartis, kurioje nurodyti atstovų duomenys, bei kitais atvejais.

 

ASMENS DUOMENŲ GAVĖJAI

„Lewben group“  įmonės (administravimo, įsipareigojimo dėl kovos su pinigų plovimu ir klientų pažinimu įgyvendinimo bei rinkodaros tikslais);

Partneriai su kuriais bendrai teikiame paslaugas ar produktus;

Valstybės įstaigos ir institucijos, kiti asmenys vykdantis įstatymų jiems pavestas funkcijas (pavyzdžiui, teisėsaugos institucijos, mokesčių administravimo, finansinių nusikaltimų tyrimo veiklą atliekančios institucijos).

Finansų įstaigos, trečiosios šalys (pavyzdžiui, bankai), Auditoriai, teisės ir finansų konsultantai; mūsų įgalioti duomenų tvarkytojai, Trečiosios šalys, tvarkančios registrus (įskaitant, paskolų registrus, Gyventojų registrą, Juridinių asmenų registrą, ar kitus registrus, kuriuose tvarkomi asmens duomenys) arba kurios tarpininkauja teikiant Asmens duomenis iš tokių registrų.

Kiti asmenys, kurie teikia paslaugas mums, tokie kaip IT priežiūros bendrovės, ryšio bei pašto paslaugų teikėjai, trečiosios šalys, kurių paslaugomis naudojamės tam, jog užtikrintume sutarties vykdymą su savo Klientu ar vykdant administracines funkcijas.

Visi paslaugų teikėjai, kuriems perduodame Jūsų Asmens duomenis, privalo laikytis mūsų nurodymų dėl to, kaip jie turi tvarkyti Jūsų Asmens duomenis. Jūsų Asmens duomenų perdavimas reguliuojamas pagal duomenų tvarkymo sutartis, kurias esame sudarę su nepriklausomais paslaugų teikėjais. Visi nepriklausomi paslaugų teikėjai yra laikomi duomenų tvarkytojais ir privalo garantuoti, kad Jūsų Asmens duomenis tvarkys taip pat atidžiai ir kruopščiai kaip ir mes, be to, jie yra teisiškai atsakingi už tokių garantijų nevykdymą. Visi paslaugų teikėjai privalo įgyvendinti technines bei organizacines priemones ir užtikrinti ne mažesnį duomenų apsaugos lygį nei užtikriname mes.

ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS

Paprastai Asmens duomenys tvarkomi Europos Sąjungos / Europos ekonominėje erdvės (ES/EEE) teritorijoje, tačiau tam tikrais atvejais jie gali būti perduodami ir tvarkomi už ES / EEE ribų.

Asmens duomenys gali būti perduodami ir tvarkomi už ES / EEE ribų, kai perdavimas yra būtinas sutarties sudarymui ir vykdymui, kai asmens duomenys gali būti saugomi naudojantis duomenų saugojimo sprendimais, kurių serveriai yra už Europos ekonominės erdvės ribų arba Klientas davė sutikimą, taip pat jeigu yra įgyvendinamos tinkamos apsaugos priemonės.

JŪSŲ, KAIP DUOMENŲ SUBJEKTO, TEISĖS

Teisė susipažinti.  Turite teisę prašyti prieigos prie bet kokių duomenų, kurie gali būti laikomi Jūsų Asmens duomenimis, įskaitant, pvz., teisę žinoti, ar mes tvarkome Jūsų Asmens duomenis, kokių kategorijų Asmens duomenis mes tvarkome, taip pat žinoti, kokiais tikslais tvarkome duomenis.

Teisė ištaisyti. Turite teisę prašyti, kad ištaisytume bet kokius Jūsų Asmens duomenis, jei manote, kad jie yra netikslūs ar neišsamūs.

Teisė nesutikti. Turite teisę nesutikti su atitinkamu savo Asmens duomenų tvarkymu, įskaitant, pvz., Jūsų Asmens duomenų tvarkymą rinkodaros tikslais arba, jei Jūsų duomenų tvarkymą kitaip grindžiame teisiniais interesais.

Teisė ištrinti. Taip pat galite prašyti, kad Jūsų Asmens duomenys būtų ištrinti, jei jie yra nebereikalingi tais tikslais, dėl kurių buvo renkami, arba, jei manote, kad duomenų tvarkymas yra neteisėtas, arba manote, jog Asmens duomenys turi būti ištrinti, kad nepažeistume teisinio reikalavimo. Tam tikrais atvejais, esant įstatyminiam reguliavimui, kai atitinkamos jurisdikcijos teisės aktai draudžia mums ištrinti mūsų saugomus bei tvarkomus duomenis, mes tokios pareigos, net ir jums prašant, įvykdyti negalėsime, tačiau informuosime jus apie mums taikomas prievoles.

Teisė perkelti duomenis. Jei Jūsų Asmens duomenys yra tvarkomi automatiškai su Jūsų sutikimu arba abipusių sutartinių santykių pagrindu, galite prašyti, kad pateiktume Jums tokius Asmens duomenis struktūrizuota, įprastai naudojama bei elektronine forma. Be to, galite taip pat prašyti, kad Asmens duomenys būtų perduoti kitam valdytojui. Atkreipiame dėmesį, kad tai gali būti padaryta tik tuo atveju, jei egzistuoja tokios techninės galimybės.

Teisė atšaukti sutikimą. Tais atvejais, kai duomenys tvarkomi Jūsų sutikimu, turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą dėl duomenų tvarkymo.

Teisė atsisakyti gauti rinkodaros pranešimus. Jūs bet kada galite atsisakyti mūsų siunčiamų pranešimų, kuriais siunčiame Jums informaciją apie mūsų organizuojamus renginius ar bet kokią kitą medžiagą, kuri, mūsų manymu, gali Jus sudominti. Savo atsisakymą galite bet kada pareikšti susisiekę su mumis.

Jeigu esate susirūpinę dėl galimo privatumo teisės pažeidimo arba kito teisės akto pažeidimo susisiekite su mumis el. paštu privacy@lewben.com arba bet kuriuo iš mūsų darbuotojų. Atsakingas asmuo išnagrinės perduos Jūsų skundą atsakingam darbuotojui ir pateiks informaciją apie tolimesnį skundo nagrinėjimą.

Jeigu esate nepatenkintas skundo išnagrinėjimu, turite teisę skundą teikti savo šalies duomenų apsaugos institucijai. Taip pat turite teisę kreiptis į kompetentingos jurisdikcijos teismą. Informacija apie institucijas, atsakingas už teisės aktų, susijusių su asmens duomenų apsauga, laikymąsi:

Lietuva:

Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija

Žygimantų g. 11-6a

011042 Vilnius

Tel. + 370 5 279 14 45

El.paštas: ada@ada.lt

http://www.ada.lt/

 

Nyderlandai

Asmens duomenų institucija (Autoriteit Persoonsgegevens)

Prins Clauslaan 60

P.O. Box 93374
2509 AJ Den Haag/The Hague
Tel. +31 70 888 8500

info@autoriteitpersoonsgegevens.nl

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

 

Kipras

Asmens duomenų apsaugos Įgaliotinis (Commissioner for Personal Data Protection)

1 Iasonos Street,
1082 Nicosia
P.O. Box 23378, CY-1682 Nicosia
Tel. +357 22 818 456
Fax +357 22 304 565
e-mail: commissioner@dataprotection.gov.cy
Website: http://www.dataprotection.gov.cy/

 

KUR GAUTI INFORMACIJĄ

Jūs turi teisę kreiptis į mus siekdamas pateikti paklausimus, atšaukti duotus sutikimus, teikti prašymus dėl duomenų subjekto teisių įgyvendinimo ir skundus dėl Asmens duomenų tvarkymo.

Mūsų kontaktiniai duomenys skelbiami interneto svetainėse nurodytose Politikos viršuje, taip pat mus galite pasiekti el. paštu privacy@lewben.com.

POLITIKOS PAKEITIMAI

Ši Politika gali būti keičiama ar atnaujinama. Naujausia jos versija visada bus skelbiama mūsų interneto svetainėse, todėl kviečiame laikas nuo laiko pasitikrinti ar esate susipažinę su naujausia jos versija.

SOCIALINIAI TINKLAI IR KITOS INTERNETO SVETAINĖS

Visą informaciją, kurią mums pateikiate socialinės žiniasklaidos priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like/patinka“ ir „Follow/sekti“ naudojimą, bei kitą komunikaciją), kontroliuoja socialinio tinklo valdytojas. Šiuo metu mes turime paskyras Facebook ir Linkedin socialiniuose tinkluose.

Mes galime būti susieti su trečiosios šalies svetainėmis; nuorodos gali būti į ir iš tokių svetainių. Mes neperžiūrėjom, neturim įtakos ir nesame atsakingi už svetainių, kurios ar su kuriomis galime būti susieti, turinį bei privatumo apsaugos praktikas. Mes neremiame trečiųjų šalių svetainių bei negalime suteikti jokios garantijos dėl jose skelbiamos informacijos, programinės įrangos arba kitų produktų ar medžiagos, kurias galite ten rasti bei rezultatų, gautų tai naudojant.

SLAPUKAI

Mūsų svetainėje naudojami slapukai. Slapukas yra nedidelis tekstinis elementas, kurį interneto svetainė išsaugo Jūsų kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje, kai apsilankote svetainėje. Tai leidžia svetainei tam tikrą laiką prisiminti Jūsų veiksmus ir nustatymus (tokius kaip prisijungimo vardas, kalba, raidžių dydžiai ir kiti vaizdo nustatymai) tam, kad Jums nereiktų kaskart juos įvesti pakartotinai apsilankius svetainėje ar naršant po jos atskirus tinklapius.

Mūsų svetainėje naudojama „Google Analytics“ paslauga, kurią teikia „Google“, Inc. (toliau – „Google“). Tai reiškia, kad slapuko surenkama informacija apie Jūsų naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą) bus perduodama į „Google“ serverį JAV ir ten saugoma. „Google“ naudoja šią informaciją norėdama įvertinti Jūsų naudojimąsi svetaine, rengdama interneto svetainių operatoriams skirtas ataskaitas apie svetainės veiklą ir teikdama kitas su svetainės veikla ir interneto naudojimu susijusias paslaugas. „Google“ taip pat gali perduoti šią informaciją trečiosioms šalims, jei to reikalaujama pagal įstatymus, arba tiek, kiek trečiosios šalys apdoroja šiuos duomenis „Google“ vardu. „Google“ niekada nesusies Jūsų IP adreso su jokiais kitais „Google“ turimais duomenimis. Jūs galite atsisakyti įdiegti slapukus, pasirinkdami atitinkamas nuostatas savo naršyklėje; tačiau atkreipkite dėmesį, kad tokiu atveju galbūt negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis. Naudodamiesi šia svetaine, Jūs sutinkate, kad „Google“ apdorotų susijusius su jumis duomenis pirmiau minėtu būdu ir apibūdintais tikslai.

Kaip valdyti slapukus?

Jūs galite bet kada vos panorėję valdyti ir / arba ištrinti slapukus – kaip tai padaryti, sužinosite čia: http://www.youronlinechoices.com/. Galite ištrinti visus Jūsų įrenginyje jau esančius slapukus; be to, daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad jos neleistų įdiegti slapukų. Tačiau jei tai padarysite, gali tekti rankiniu būdu įvesti savo pageidaujamus nustatymus kaskart apsilankius interneto svetainėje. Be to, kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Daugiau informacijos apie „Google Analytics“ slapukus rasite spustelėję šią nuorodą:(https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage).

Alternatyvus būdas išjungti „Google Analytics“ – įdiegti nedidelį įskiepį, kurį „Google“ siūlo pagrindinėms naršyklėms:(https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

14. Slapukai

Atšaukti sutikimą naudoti nebūtinus slapukus : Revoke cookies

Toliau rasite mūsų naudojamų slapukų sąrašą ir apibūdinimus :

Tinklalapis Slapuko pavadinimas Tipas / Aprašymas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas Naudojami duomenys
www.lewben.com _ga Išliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
www.lewben.com _gat Neišliekantis kompiuteryje/ /Google Analytics sistemai padeda suskaičiuoti kiek laiko lankytojas užtruko tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Laikas, trukmė
www.lewben.com _gid Neišliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  tinklalapio lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Unikalus identifikatorius
www.lewben.com collect Neišliekantis kompiuteryje/ Sukuria ir naudoja tik  Google Analytics sistema. Google Analytics sistemai padeda identifikuoti unikalų tinklalapio lankytoją. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Lankytojo naršyklės ir įrenginio bendrieji duomenys (pavadinimas, versija)
www.lewben.com pll_language Išliekantis kompiuteryje / Atsimena  lankytojo kalbos pasirinkimą tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu 1 metus Tinklalapio kalbos versijos pasirinkimas.
www.lewbenwealth.com _ga Išliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
www.lewbenwealth.com _gat Neišliekantis kompiuteryje/ /Google Analytics sistemai padeda suskaičiuoti kiek laiko lankytojas užtruko tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Laikas, trukmė
www.lewbenwealth.com _gid Neišliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  tinklalapio lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Unikalus identifikatorius
www.lewbenwealth.com collect Neišliekantis kompiuteryje/ Sukuria ir naudoja tik  Google Analytics sistema. Google Analytics sistemai padeda identifikuoti unikalų tinklalapio lankytoją. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Lankytojo naršyklės ir įrenginio bendrieji duomenys (pavadinimas, versija)
www.lewbenwealth.com qtrans_front_language Išliekantis kompiuteryje / Atsimena  lankytojo kalbos pasirinkimą tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu 1 metus Tinklalapio kalbos versijos pasirinkimas.
www.nordgain.com _ga Išliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
www.nordgain.com _gat Neišliekantis kompiuteryje/ /Google Analytics sistemai padeda suskaičiuoti kiek laiko lankytojas užtruko tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Laikas, trukmė
www.nordgain.com _gid Neišliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  tinklalapio lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Unikalus identifikatorius
www.nordgain.com catAccCookies Išliekantis kompiuteryje / Atsimena lankytojo pasirinkimą apie slapukų naudojimą šiame tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu 1 mėnuo Pasirinkimo reikšmė : taip(1) / ne(0)
www.nordgain.com collect Neišliekantis kompiuteryje/ Sukuria ir naudoja tik  Google Analytics sistema. Google Analytics sistemai padeda identifikuoti unikalų tinklalapio lankytoją. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Lankytojo naršyklės ir įrenginio bendrieji duomenys (pavadinimas, versija)
www.nordgain.com em_cdn_uid Išliekantis kompiuteryje / Identifikuoja unikalų tinklalapio lankytoją Įėjimo į puslapį metu 1 metus Unikalus identifikatorius
www.nordgain.com qtrans_front_language Išliekantis kompiuteryje / Atsimena  lankytojo kalbos pasirinkimą tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu 1 metus Tinklalapio kalbos versijos pasirinkimas.
www.nordgain.com slaask-message-XXXXXXX…. Išliekantis kompiuteryje / Jei lankytojas Slaask įskiepyje užmezgė pokalbį su Nordgain atstovu, susirašinėjimas vienai dienai yra išsaugomas, kad galima būtų jį pratęsti sugrįžus į tinklalapį. Įėjimo į puslapį metu 1 diena Susirašinėjimo tekstas
www.nordgain.com slaask-token-XXXX… Išliekantis kompiuteryje / Slaask įskiepis identifikuoja  lankytoją. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
www.nordgain.lt __cfduid Išliekantis kompiuteryje / Tinklalapio Slaask įskiepis sau identifikuoja tinklalapio lankytoją. Įėjimo į puslapį metu 1 metus Unikalus identifikatorius
www.nordgain.lt __cfduid Išliekantis kompiuteryje / Tinklalapio Slaask įskiepis sau identifikuoja tinklalapio lankytoją. Įėjimo į puslapį metu 1 metus Unikalus identifikatorius
www.nordgain.lt _dc_gtm_UA-XXXXXX… Neišliekantis kompiuteryje / Identifikuoja tinklalapį Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Unikalus identifikatorius
www.nordgain.lt _ga Išliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
www.nordgain.lt _gat Neišliekantis kompiuteryje/ /Google Analytics sistemai padeda suskaičiuoti kiek laiko lankytojas užtruko tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Laikas, trukmė
www.nordgain.lt _gid Neišliekantis kompiuteryje/ Identifikuoja unikalų  tinklalapio lankytoją Google Analytics sistemoje. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Unikalus identifikatorius
www.nordgain.lt catAccCookies Išliekantis kompiuteryje / Atsimena lankytojo pasirinkimą apie slapukų naudojimą šiame tinklalapyje. Įėjimo į puslapį metu 1 mėnuo Pasirinkimo reikšmė : taip(1) / ne(0)
www.nordgain.lt collect Neišliekantis kompiuteryje/ Sukuria ir naudoja tik  Google Analytics sistema. Google Analytics sistemai padeda identifikuoti unikalų lankytoją. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Lankytojo naršyklės ir įrenginio bendrieji duomenys (pavadinimas, versija)
www.nordgain.lt em_cdn_uid Išliekantis kompiuteryje / Identifikuoja unikalų tinklalapio lankytoją Įėjimo į puslapį metu 1 metus Unikalus identifikatorius
www.nordgain.lt slaask-message-XXXXXXX…. Išliekantis kompiuteryje / Jei lankytojas Slaask įskiepyje užmezgė pokalbį su Nordgain atstovu, susirašinėjimas vienai dienai yra išsaugomas, kad galima būtų jį pratęsti sugrįžus į tinklalapį. Įėjimo į puslapį metu 1 diena Susirašinėjimo tekstas
www.nordgain.lt slaask-token-XXXX… Išliekantis kompiuteryje / Slaask įskiepis identifikuoja  lankytoją. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
http://www.lewbenart.com PHPSESSID Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Būtinasis slapukas Įėjimo į puslapį metu Iki interneto svetainės lango uždarymo Unikalus identifikatorius
http://www.lewbenart.com p_popup_uh Slapukas naudojamas informacijai apie vartotojo peržiūrėtus ir paslėptus iškylančius („pop-up“) langus išsaugoti. Pirmo įėjimo į puslapį metu 1 metus Unikalus identifikatorius
http://www.lewbenart.com _ga Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
http://www.lewbenart.com _gat Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
http://www.lewbenart.com _gid Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
www.strategylabs.lt XSRF-TOKEN Neišliekantis kompiuteryje, būtinas / Šis slapukas būtinas tinklalapiui norint išvengti  XSRF tipo atakų. Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Atsitiktinių raidžių eilutė
www.strategylabs.lt laravel_session Neišliekantis kompiuteryje, būtinas / Identifikuoja unikalų tinklalapio lankytoją Įėjimo į puslapį metu Iki tinklalapio lango uždarymo Unikalus identifikatorius
en ru Website by Enter!